Імміграція до Манітоби
-
Не плутайте тут нікого, будь ласка, тут тисячі людей до вас пройшли цей шлях. Афідевіт в Канаді - це клятва, засвідчена печаткою агенції. Бюро перекладів фактично бере на себе роль третьої сторони. Нотаріальне засвідчення не потрібне на PR
-
Згодна, але він потрібен тільки якщо переклад зроблений не сертифікованим переклалачем. В народі називають афідавітом саме клятву перекладача. Це і конфузить новачків.
-
Відкрийте вікіпедію і читайте, якщо вас вона не переконає то тоді мені сказати нічого
-
Як я вже написала, третьою стороною виступає саме бюро перекладів в даному випадку
-
Вони як раз праві, почитайте текст... Так і є тощо переклад треба звіряти у уповноважуючей сторони...
-
Прикладів повно в зображеннях чату
-
Надішліть це повідомлення до IRCC, а то вони тут зі своїм афідевітом категорично неправі, дайте їм про це знати
-
Просто якщо ви хочете допомогти людям , то не кажіть афедавид, кажіть клятка перекладача, так зрозуміло буде і можно хоча б приклади найти. А ви со своїм афедавидом людей плутаете, тому що офіційно афедавид це є подшитий і завірений документ.
-
Та пару повідомлень назад вам скинули разом з прикладом
-
Та щоб тут було 50 своїх людей, чат на 8500, всі переживають, у всіх є і так вдосталь причин хвилюватися за свої нюанси, давайте ще дезінформації накидаємо, щоб уже взагалі відʼїхати, якщо подав на номінацію без нотаріуса))
-
Вони засвідчують не себе, а роботу перекладача. Втім, ок
-
Вони самі себе завіряють, дуже классно , ще б так с ПР можливо було би була би пісня просто.
-
Мені байдуже що ви пишите , я просто питаюся вам дать зрозуміти що цим ви заблуждаете людей. Я вже давним давно все перевів... Хочете афедавід казати кажіть, но якщо к нормальному перекладачу люди підуть він скаже що це підшитий і завірений документ
-
Ну якщо вам так хочется плутайте людей далі так... Любий перекладач більш менш який шарить він знає що таке афедавід тому і у людей зникають такі питання
-
Мабуть вікіпедії немає на англ мові..
-
Під час заповнення аплікації на номінацію, чи потрібно додавати в Debts такі кредити, як на телефон чи комп'ютер?