Імміграція до Манітоби
-
Спробуйте з іншого браузера або веб-форму
-
Folks a question for you! Якщо маю 9 класів + технікум + універ, чи треба мені перекладати технікум також для ПР, чи вистачить шкільній та універ?
-
А повну я отримав в технікумі, получается що потрібно з технікумах, дякую за пораду!
-
Який документ у вас написан в дипломі як основа для вступу в універ? Якщо з технікума, то треба
-
З технікуму то буде повна початкова та рік (два) технічна
-
В мене була ситуація, що не міг зайти на Permanent resident portal з ноутбука( щоб я не робив( вкл. ВПН, змінити браузер нічого не допомагало)), але через телефон без проблем… то в моєму випадку випадку допомогло змінити дивайс!!!!
-
Так, маю повну + окремо технічну освіту, саму майстер дегрі підтвердив через WES.
-
@katharine_k хоче кікнути Anne Nixon з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Кто хочет зарабатывать, есть не сложная работа, которая подстроиться под любого человека, спеши написать мне, пока не заняли места (они ограничены), сложного ничего нет! Оплата от 10 000 за пару часов в день! Пишите в личные сообщения !
-
@ibpeacelover хоче кікнути @Kristinka_1_1_0 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Привет, нужен 1 человек, приятный удалённый заработок, подробности в личку
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, proof of funds для перетину кордону в аеропорту є - employment contract, salary certificate, bank statement за останні 6 місяців. Цього достатньо для декларації?
-
Катя, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤Срочно нужен человек на удаленный заработок , с тебя телефон и два часа свободного времени в день, заработок очень достойный " + " в лс
-
@banofbot
-
Вітаємо, Гурик Діана! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вчора я запитувала стосовно того чи приходе підтвердження на пошту коли робиш досилання на запит офіцера.Сьогодні отримала email від CE CSC нижче додаю скін ,як виглядає .Думаю це і є підтвердження того що надіслані через веб форму доки -отримано.
-
Немає
22 Jan 2023, 05:40
124852/230461
36 minutes ago