Імміграція до Манітоби
-
Тобто якщо ми розпишемось то є шанс її забрати?
-
Ну так я вам написала, після сабміту терміни не важливі
-
Все одно вона має отримати візу, до березня отримати її за звичайною процедурою і встигнути влетіти так, щоб отримати документи і виплати - ближче до нереального
-
Ну, там дуже багато документів і Вам увесь час потрібно буде бути в Канаді. Це м'яко кажучи виглядає, що скоріш за все Вам це буде не потрібно 💁♂
-
Виплати та страхування в її випадку вже не буде
-
Колись були новини, що людям з КУАЕТ ворк пермітом дозволили вчитись пари тайм? Це ще актуально? Там треба робити додатково стаді перміт?
-
Нарешті запрацювало, напевно сайт не працював
-
То треба якісь додаткові документи оформлювати? У мене в ВП пише, шо не можна навчатись unless permitted чи шось таке
-
То не тільки для КУАЕТ. Для усіх, хто отримав ворк перміт до 7 червня 2023 року www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/workers-study-without-study-permit.html
-
Не в курсі. Краще зателефонувати до IRCC
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, по ситуації. Ми отримали E-copr, зараз вже майже місяць як чекаємо на пластик. Зараз терміново треба летіти до Європи. Чи буде ок, якщо вилечу по українському паспорту, а буду залітати до Канади по польськосму з ETA?
-
Навіть в університеті можна
-
Привіт, підскажіть будь ласка. Я проходила медичний екзамен, але вже пройшло 12 міс. То на це питання відповідь No?
-
Автоматом. Просто чекати. Це роблять вручну, раз на декілька місяців.
-
Треба якусь анкету робити або то автоматом на карту вертається?
-
Зазвичай нічого не приходить, якщо ви не просили цього під час медогляду. Вони дають на руки листок з вашим фото, та номером, це і ж підтвердження. А в ircc вони самі відправляють інфо.
-
Бачила, в чаті писали, що повертали, через пів року орієнтовно
-
Добрий день, комусь вже вертали ті 500$ за номінацію?
-
До речі, мені нічого не приходило після медичного огляду… вже рік, як пройшов 😰
-
ось що говорить IRCC: Permanent residents (PR) of Canada must carry and show their valid permanent resident card (PR card) or permanent resident travel document (PRTD) when boarding a flight to Canada, or travelling to Canada on any other commercial carrier.
22 Jan 2023, 05:40
124905/231003
less than a minute ago