Імміграція до Манітоби
-
Лікар знає, що треба точно робити. Також якщо це буде ваш другий огляд, то не певний, чи провінція покриє це
-
Тобто якщо я зроблено апоинтмен,спитаю доктора чи є покриття другий раз,та зроблю,то результати підтягнутся автоматично, все вірно зрозуміла?
-
Доброго дня. Якщо в чаті є хтось, хто отримував сертифікат о не судимості з Австрії, напишіть будь ласка в приват
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка, в наявності є шкільний диплом та бакалавра. Середній(молодший спеціаліст) який є тільки в електронному вигляді відсканованний, реальний диплом - відсутній, десь загубився в архівах Херсону Питання в тому чи мені буде достатньо тільки цих документів при подачі на номінацію, чи ще поки є час краще вирішувати питання і якось його поновлювати?
-
Ви все подаєте онлайн, оригінали на жодному етапі не потрібні За вийнятком, якщо вам колись для чогось знадобиться той диплом спеціаліста підтвердити. Але для імміграції вам достатньо сканів
-
Доброго дня. Вже задавав питання на цю тему, але виникло ще одне. Хто подавався НЕ через спецвибірку, та на етапі де треба вказати кошти на банківському рахунку, вказував маленьку сумму(до 2000$)? Можете відгукнутися будь ласка?)
-
А в трекері є оновлення? Background check, чи біометрія зарахована, медичний екзамен?
-
Ні, в тому і справа що я окрім біо ще нічого не отримав. Аор 30 жовтня був
-
Дякую
-
Вказувала менше, номінацію отримали
-
Доброго дня, скажіть якщо я подала зняття на обмеження з ворк перміта я не маю право виїхати з Канади поки не прийде новий ?
-
Наприклад по медицині. Виконали всі умови, а в процесі подачі на ПР, вже і номінація є, виявили хворобу яка потребує значних коштів від держави. І все- по економіці відмова, а гуманітарка гарні шанси. Якось так.
-
Зараз штучно зробили ажитаж, тому гадаю не швидко зараз буде
-
Супер дякую за відповідь
-
3-6 тижнів це може зайняти якщо адреса вказана правильно і все добре, мені прийша менше ніж за місяць
-
А хто скільки часу зараз чекає на новий?
-
Але ж ви маєте дочекатися нового перміту
-
Правильно сказали
-
Я питаю тому що щойно заповнила в еміграційному центрі і мені сказали поки не прийде новий я не маю права виїхати
-
Читайте лист який вам прислали, там все написано
22 Jan 2023, 05:40
124999/230617
less than a minute ago