Імміграція до Манітоби
-
За 2 тижні отримали. У середині січня подавала
-
Background check in progress. Біо та мед зараховані
-
Ми дитячі за 17 днів. Теж в середині січня
-
Дуже цікаво, який бал сьогодні був Поки ще тиша. І на сайті жодної інформації
-
6 тижнів це від моменту відправлення їм Порталу 2? Чи з якого моменту?
-
Добрий вечір! Хтось змінював роботу до отримання номінації? Скільки часу зайняло очікування відповіді від імміграційного офіцера? Дякую!
-
Добрий вечір. Настав час і мені попрощатися з цією групою. Дякую всім за допомогу. Мій таймлайн: 17/03/2023 EOI 15/05/2023 Province nomination 14/06/2023 IRCC application 19/10/2023 AOR 07/12/2023 Portal 1 05/01/2024 Portal 2 08/02/2024 eCoPR Бажаю всім успіхів. Portal 1 повинен був прийти раніше у листопаді як мені повідомили у call center IRCC
-
Вітання!!!Який офіс фіналізував розгляд?
-
Дякую за відповідь. Швидких карт вам!
-
Dmytro Доброго вечора, хотіла б запитати вашої поради стосовно досвіду роботи, можливо хтось мав подібну ситуацію, або просто щось підкаже. В Україні я працювала на компанію з ремонту техніки Техно, хоча оформлена була на ФОП власника чоловіка з 21.102019-02.10.2020 потім звільнили і оформили на ФОП дружини 03.10.2020-15.05.2021. Цих два ФОП це це одна і та сама компанія Техно, посаду і обовʼязки виконувала однакові. Зарплату я отримувала на руки, податки за мене платили перших 5 місяців, потім у звʼязку з ковідом відправили у відпустку за власний рахунок, але фізично продовжувала працювати , просто компанія не платила за мене податки. У заявці на кует я вказала компанію Техно,а не цих двох ФОПІВ. Я написала на фірму і мені дали два референси на ФОП. Чи варто мені клеймити за цей досвід бали, і як правильно зазначити цей досвід як ФОП чи назву сервісу де працювала «Техно», коли буду заповнювати досвід за 10 років?
-
Да теж послухаю, чи можна використовувати витяг з дії?
-
Бал дуже низький. Але знову доп. Умова