Імміграція до Манітоби
-
Я додаю,
-
Дякую
-
@katharine_k хоче кікнути Кира з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Работа в сфере управления и биржевой торговли. Инновационное обучение и поддержка. Без рисков. ⏰ Занятость 1-2 часа в день. Зарабатывайте не менее 600 долларов в неделю, уделяя всего пару часов в день. Требования: От 18 лет Стабильный интернет Смартфон или интернет За подробной информацией обращаться @vladimiryamp
-
Ви напевно забули що це Манітоба,бал 650-700 це вже конкуренція для Манітоби. Подивіться на бали до початку війни,та напливу українців 350-400 був прохідний. Якщо уряд Манітоби продовжить такі відбірки та скасує СВО для українців 3-6 місяців і побачить відтік людей та відповідно податків,тому що у такому випадку іммігрувати до Атлантичних провінцій чи навіть Альберти буде простіше та логічніше. Всім видадуть номінації просто питання часу на мою думку.
-
Гляньте історію є на сайті Манітоби
-
350-400, ви щось плутаєте
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/eoi/ Порахуйте бали Тільки за звʼязок з манітобою базово 500 б
-
Тут явно щось не те , бо півроку роботи в манітобі дають 500 б Це і є умова для skilled worker
-
Є нюанси...
-
Якщо поїде звідси кілька тисяч українців, то Манітоба не збідніє. Приїдуть інші національності. І взагалі приїхали-поїхали це нормально тут. Тож не раджу нікому чекати мани з неба, а треба ставати конкурентоспроможним.
-
Всем доброго времени суток 👋🏻 По зaраб0тку на crypto! Оборот команды - 100.000.000₽/год Наш интерес - процент! no narko, no scam - only USDT!
-
Ця спецвибірка не жарт, а дає шанс тисячам отримати ПР. Цей "жарт", яки ви висловилися, був створений величезним зусиллями. Якщо ви не підходите під критерії, то це не означає, що програма погана.
-
Зайдіть на сайт та гляньте,такі були бали не на одній відбірці, все є в доступі
-
Ага, більшість якого йде і робить ту ж роботу, що й інші національності. Не перебільшуйте свого національного значення для мультинаціонального суспільства та влади.
-
Друга частина згідний,а перша не зовсім, тому що у більшості українці це кваліфікований трудовий ресурс з іншими національностями рідко так.
-
Розумію це та погоджуюсь.Тому і зроблено додаткові вимоги на мою думку
-
Я не пам'ятаю вже точно, але ті вибірки були націлені на те, щоб закрити гепи при ковіді. Такого вже не буде, сьогодні просто рекордна кількість ЕОІ та аплікацій.
-
Ви не розумієте про що я пишу ( Не буду робити срач. Хорошого дня всім
22 Jan 2023, 05:40
125136/236993
10 minutes ago