Якщо поїде звідси кілька тисяч українців, то Манітоба не збідніє. Приїдуть інші національності. І взагалі приїхали-поїхали це нормально тут.
Тож не раджу нікому чекати мани з неба, а треба ставати конкурентоспроможним.
Ця спецвибірка не жарт, а дає шанс тисячам отримати ПР. Цей "жарт", яки ви висловилися, був створений величезним зусиллями. Якщо ви не підходите під критерії, то це не означає, що програма погана.
Ага, більшість якого йде і робить ту ж роботу, що й інші національності. Не перебільшуйте свого національного значення для мультинаціонального суспільства та влади.
Я не пам'ятаю вже точно, але ті вибірки були націлені на те, щоб закрити гепи при ковіді. Такого вже не буде, сьогодні просто рекордна кількість ЕОІ та аплікацій.
Ви не праві. MPNP детально бачить, яка із націй найбільш освічена та кваліфікована. Не буду розповсюджувати інсайти...
Не ставте українців вище інших.
Ті ж китайці, наприклад, мають найвище IQ серед інших націй.
Не тільки. Найперша причина тих додаткових вимог - це збільшити retention rate іммігрантів у Манітобі, іншими словами, люди , які мають додаткові зв'язки (крім роботи), менше схильні просто втікти із Манітоби після отримання ПР
Скоро буде опублікований звіт MPNP за 2023, то гляньте деталі типу освіта і т.п. Все, що зараз можу сказати, то українці -нарешті!- попали у ТОП5 за кількістю номінацій. Такого не було дуже давно, а може і ніколи. До 2019 ми ледве утримувалися на 8-10 місці.
Додатковий аудит перевіряє чи під час процесу імміграції були надані правильні документи, чи не було підробок тощо. Чи аплікант відповідав критеріям програми