Імміграція до Манітоби
-
На момент подачі ЕОІ та заповнення аплікації на номінацію ви декларуєте щирий намір жити у Манітобі. Звичайно, після отримання ПР обставини можуть змінитися, наприклад, краща робота чи алергія на мороз, і це ок, якщо людина поїде десь інакше. Це передбачає Canadian Charter of Rights and Freedoms.
-
Щось дивлюся я ті вибірки робиться смутно. Я з роботи не планую звільнятися, але виглядає так, що уряд Канади мене мотивує до того. Бо на SWM я чекаю доки буде для мене вибірка, а як вона врешті є, то зараз нереальні бали, бо вибірки не регулярні. Але ж можна звільнитися і піти по SWO...
-
Тоді це вже гулаг 2.0. якщо громадянам, які вже роками не проживають на історичній території починати "вставляти" палки у колеса, щоб блокувати еміграцію і "повертати" додому🤷♂ створить лише проблеми у суспільстві та країні куди люди приїхали. Бо це не бидло приїхало, яке буде хавати все, що йому насипають. З повагою до всіх і без негативу.
-
Друзі, ще раз нагадую, що це ваша особиста відповідальність слідкувати за даними в ЕОІ, вам статусом у Канаді, не протермінувати перміти та віза рекордс дітей. Є багато випадків, коли віза рекордс для дітей протерміновані на більше ніж 90 днів, і це зараз стає просто великою перепоною в імміграції. Дуже важко відновити статус, якщо пройшло 90 днів і більш від моменту втрати статусу. Кожен десь отримуємо повідомлення у ФБ месенджер з різних міст Канади з такими випадками
-
А коли там наступна вибірка по спецвибірці?