Імміграція до Манітоби
-
Друзі, ще раз нагадую, що це ваша особиста відповідальність слідкувати за даними в ЕОІ, вам статусом у Канаді, не протермінувати перміти та віза рекордс дітей. Є багато випадків, коли віза рекордс для дітей протерміновані на більше ніж 90 днів, і це зараз стає просто великою перепоною в імміграції. Дуже важко відновити статус, якщо пройшло 90 днів і більш від моменту втрати статусу. Кожен десь отримуємо повідомлення у ФБ месенджер з різних міст Канади з такими випадками
-
А коли там наступна вибірка по спецвибірці?
-
Напрям номінації за Skilled Worker in Manitoba (SWM) має економічне підгрунтя і запрошує людей, які 1) мають намір постійно жити в провінції та 2) мають роботу. Якщо провінція додає певний фільтр до вибірки, то це означає, що дають шанс в першу чергу тим, хто має міцніші зв"язки з провінцією і не покине Манітобу на другий день після отримання статусу постійного резидента (ПР).
-
Як на мене- головне податися🤷♂ там робити запит на IRCC щодо продовження перміту, можна продовжити через працедавця наскільки я знаю LMIA не проста штука, але якщо як працівник ти- ок, чому б і ні?