Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Моя бабуся отримала листа що її заява на гуманітарну програму «approved in principle “. Які далі кроки? Перечитую того листа,та не можу нічого зрозуміти. Будь ласка,допоможіть.
-
Але мій знайомий зробив новий паспорт і отримав новий ворк перміт на 3 роки після перебування в Канаді 1 рік. Сумарно 4 роки
-
Я вам скинула скрін першої сторінки листа,що сьогодні отримали.
-
Дякую. Бо вже в паніці що треба бігти шукати де його здавати.
-
Останню. У вас же диплом шкільний один фінальний?
-
Доброго дня ) Аплікація на номінацію. Скажіть будь ласка, в розділі education history, якщо міняла школу (в одній 8 років, і в іншій 3 роки ,то вказувати потрібно і ту і іншу, чи тільки останню з якої отримала атестат про повну середню освіту? І якщо все таки тільки останню, то як бути з роками навчання, вказувати по факту з якого по який саме в останній школі навчалась, чи повністю роки коли здобувала середню освіту? Я знаю що багато людей також навчались після 9-го класу в коледжі , і вже там отримували атестат про повну середню освіту , як ви це все вписували?
-
Я взагалі за шкільні роки змінила 6 шкіл. Вказувала лише останній диплом про закінчення
-
Добрий день.чи можна на основі свого work permit продовжити permit чоловікові і study permit дитині?
-
Буває по різному.
-
Вітаємо, Yuriy! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Кожному окремо приходить запит
-
Ви платили за обох, але запит на біометрію приходить індивідуально