Імміграція до Манітоби
-
Ви платили за обох, але запит на біометрію приходить індивідуально
-
Ви давали електронну адресу дружини, хіба ні?
-
Доброго дня,хочу запитатися,в контракті власник фірми не вказав фразу"типу мова ок",а тільки обов'язки та зп.Тір 3 без мови,5 місяців очікування,чи це може бути проблемою на вашу думку!!!
-
Ні, такої вимоги немає. Роботодавець не зобов"язаний це писати і більшість просто відмовиться, бо оцінка ваших знань не є їхньою компетенцією. Категорія професії TEER 0-3 визначає рівень мови. Якщо ви маєте таку роботу, то це означає, що ви володієте мовою на достатньому рівні.
-
Честь. Справедливість. Україна. HTTPS://ZALUZHNY2024.COM
-
Я для себе намагаюсь зрозуміти, в мене також Teer 3. Але, як я бачив у Вашому ж відео, що при заповненні ЕОІ або вказуються результати тесту або ж надається інше підтвердження рівня мови. Як свідчить практика більшості учасників чату, то готували такі листи. Можливо, це не обов‘язково.
-
ну чисто в теорії якщо реально не служили, то у вас буде приписний, який ви можете надати, а також у вас повинні бути наприклад дипломи, які показують що з того часу ви навчались і по нашому законодавству не могли бути на службі, або будь які інші документи
-
русня не палиться ніразу