Імміграція до Манітоби
-
Я для себе намагаюсь зрозуміти, в мене також Teer 3. Але, як я бачив у Вашому ж відео, що при заповненні ЕОІ або вказуються результати тесту або ж надається інше підтвердження рівня мови. Як свідчить практика більшості учасників чату, то готували такі листи. Можливо, це не обов‘язково.
-
ну чисто в теорії якщо реально не служили, то у вас буде приписний, який ви можете надати, а також у вас повинні бути наприклад дипломи, які показують що з того часу ви навчались і по нашому законодавству не могли бути на службі, або будь які інші документи
-
русня не палиться ніразу
-
Дякую! Я який офіс!
-
Підкажіть, а як довго чекали на запрошення після оплати?
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, чи достатньо двох місяців, щоб продовжити CUAET візу і WP? Моїй мамі візу дали до 15 липня згідно з датою закінчення паспорта. Вона не може продовжити паспорт зараз, а тільки в травні, (за два місяці до закінчення дії паспорта) є опасіння, що IRCC, як завжди, затягне з візою, і доведеться перебувати в Канаді нелегально. Отримання нового паспорта до липня неможливе. До того ж роботодавець буде змушений її звільнити, оскільки WP, як і віза, закінчується в липні. Якби можна було продовжити паспорт зараз, ми б давно це зробили, але консульство відповіло, що в законі написано за 2 місяці до закінчення і ніяк раніше. Хто стикався з такою ситуацією, чи змогли ви отримати візу і WP протягом двох місяців? Дякую!
-
Дякую! Чекаю тоді!