Імміграція до Манітоби
-
Липень-серпень по спостереження 👀 Але це ж як лотерея. Хтось пізніше подався і вже отримав номінацію )
-
Друзі, порадьте буль ласка. Яку тут інформацію вказувати фрилансеру, який працював на Upwork? Дані людини, з якою був контракт, чи свої дані, як Self Employed? Бо ж по факту, це клієнт, а не роботодавець?
-
У мене є два закордонні паспорти: старий і новий. Нещодавно я прилетів до Канади за новим паспортом і отримав там візу. У старому паспорті в мене є відмітки про всі попередні поїздки до прильоту в Канаду. Старий паспорт залишився в Європі, і мені важко отримати до нього доступ. Зараз я хочу подати заяву на постійне проживання в Канаді на федеральному рівні, але у мене є тільки новий паспорт з однією відміткою про приїзд до Канади. Чи можу я подати заяву тільки з новим паспортом, на якому немає відміток про мої попередні поїздки, чи варто спробувати отримати доступ до старого паспорта, хоча це забере час і потребуватиме поїздки в Європу і назад? Я турбуюся, що заява з новим паспортом без попередніх відміток може викликати зайві запитання.
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, чи може бути таке, що на фул-тайм роботі перший рік нема відпустки взагалі? Тобто не просто нема оплачуваної відпустки, а її не виплачують як autovacation разом із зарплатою. Дякую.
-
Може
-
можна вказати в цих полях інформацію про клієнта? А в документи завантажити референс леттер і деякі документи про відроблені години з Upwork?
-
Не можу досі зрозуміти, як додати в аплікації на номінацію історію роботи фрилансером? Self Employed чи клієнт, з яким був контракт?
-
але тут нюанс, у графі Employer це я, чи все ж інформація про клієнта, бо то був контракт 7 років