Імміграція до Манітоби
-
Вітаю! Апдейт по термінах надходження пластику, сьогодні прийшла картка ПР, 4 тижні після eCoPR.
-
Чи є сенс створити заявку в кабінеті на федеральний етап щоб завантажити усі документи, а потім тільки номінацію додати і фото?
-
Я думала після номінації дають якесь секьюр посилання. А що, можна заповнити, але не відправляти? Типу, зберігати, додавати, зберігати, а потім тільки проплатити і засабмітити? Поділіться посиланням, пліз, бо очікування номінації здається вічністю
-
Підкажіть, в кого запитували CV/ Resume на федеральному етапі?
-
В чоловіка
-
Це потрібно особисті документи, грузити через якийсь сайт?
-
В Гуглі permanent resident portal І буде вам щастя) і місяць сиділа потихеньку заповнила і перевіряла Там навіть на сайті пишеться, що ви не мусите за один раз все заповнити
-
Стисніть в ilovepdf
-
Прийшов лист, до запит на документи про 10 років, але не можу відправити всі документи, бо пише що забагато mb, можна тільки 3.8 MB
-
Special Immigration Measure - Ukraine Draw
-
Я про це також думала 🤔 а так можна?) Я б заповнила, щоб потім час не витрачати
-
В декілька документів там можна завантажити? Можливо, є сенс розбити їх?
-
Я краще, за два рази відправлю)
-
Так. Вони там клянуться, що ваші документи нікуди не росповсюджуться та через 2 години видалять. Але я також не грузила зовсім "tentative information". здається, можна у них скачати программу на комп, тоді все буде на вашому компі, але там якісь обмеження є. Або пошукайте якусь ще программу на комп, яка зменшує документи.
-
Ми вже так зробили, тільки що, як буде так буде
-
Добрий день, підкажіть, у кого є діти 3 роки, які ходять у дитячий садочок в Вінніпезі? Якщо так, то напишіть мені у пп, а то зовсім нічого не можу знайти(
-
А куди завантажувати внутрішній паспорт? Або додатковий закордонний? Під час заповнення анкети на номінацію
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Коли я пишу лист пояснення по подачі на номінацію. До кого треба звертатися? Не написав звернення до офіцера. А тепер думаю що напевно заявку на номінацію розглядає не офіцер
-
Я так робив. Але потім треба перевірити, щоб усі дати сходилися..)) бо я раніше на два тижні почав заповнювати і багато де треба вказувати "дату заповнення" - писав початком березня.)) потім змінив на поточну
-
Внутрішній не потрібно. Закордонний в самій першій частині, якщо не помиляюсь.
22 Jan 2023, 05:40
125355/229911
9 minutes ago