Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, підкажіть, у кого є діти 3 роки, які ходять у дитячий садочок в Вінніпезі? Якщо так, то напишіть мені у пп, а то зовсім нічого не можу знайти(
-
А куди завантажувати внутрішній паспорт? Або додатковий закордонний? Під час заповнення анкети на номінацію
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Коли я пишу лист пояснення по подачі на номінацію. До кого треба звертатися? Не написав звернення до офіцера. А тепер думаю що напевно заявку на номінацію розглядає не офіцер
-
Я так робив. Але потім треба перевірити, щоб усі дати сходилися..)) бо я раніше на два тижні почав заповнювати і багато де треба вказувати "дату заповнення" - писав початком березня.)) потім змінив на поточну
-
Внутрішній не потрібно. Закордонний в самій першій частині, якщо не помиляюсь.
-
А як ви знаєте причину по якій вони запросили резюме?
-
У мене запитали через те, що я вказав іншу професію в розділі intended occupation. Резюме має бути на ваше intended occupation.
-
Dear Officer має бути окей.
-
І ще питання. Буду лист пояснення завіряти у нотаріуса. Чи треба створювати якийсь в документі пункт для його підпису та печатки?
-
Я вважаю, що з цієї причини. Моє резюме пройшло і ПР дали.
-
Відгукніться в кого ще запитували. Цікавить чи це нормальна практика зараз.
-
А є якісь строки , скільки максимально можна висіти заявка в роботі? Наприклад, ворк перміт там 60 днів на заявку
-
Скажіть, будь ласка, є тут жінки, у яких IRCC вимагало military records для ПР?
-
OMG что это за новина?
-
Навіщо вам завіряти його у нотаріуса? Це фактично твір у вільній формі…
-
Передивіться на сайті, я нічого подібного не бачила
-
Ні, не змінився
-
А у Вас статус фото та адреси з In review змінився? Це там де eCoPR скачувати.
-
Вже багато людей здавали. Яке у вас питання?
-
Скажіть будь-ласка, чи вже хтось здавав біометрію, після до запиту на неї, цікавить Вінніпег
22 Jan 2023, 05:40
125370/230493
4 minutes ago