Імміграція до Манітоби
-
Бо на скільки я розумію в новому законі сказано що більше не надаються імміграційні послуги для чоловіків , тому повстало таке питання
-
Добрий день, чи хтось може знає, якщо паспорт закінчується в 26 році, якщо я отримаю пр чи буде можливість знаходитись в Канаді без загранпаспорту маючи тільки пр?
-
розділіть на декілька документів. Before uploading documents in the portal, use this naming convention to label your documents: "Last Name - First Name – Document type - #." For example: "Wong - John - Proof of Education -1."
-
Дякую
-
Чи не привʼязаний термін дії пр до закордонного паспорту?
-
Паспорт потрібен лише для подорожей за кордон
-
Нового закону ще нема. Тільки законопроект.
-
Важливо, щоб ваш ворк перміт був дійсний увесь час, аж до отримання статусу ПР
-
скоріше за все причина була відмінна від вказаних у законопроєкті.
-
До коли можна податися на swo?
-
Так, але вже є випадки коли людям відмовляли в продовжені заграну
-
Дякую!
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, хтось летів до Канади по гуманітарних білетах за 200 CAD?
-
Провінція згортатиме програми підтримки для українців з 31 березня 2024 року. Скоро буде офіційно на урядових ресурсах. Логічно припустити, що, можливо, і скасують спецвибірку для українців, адже це також тимчасовий захід. Однак, думаю, можливо, саме спецвибірку залишать ще на деякий час. Уточнимо через МПНП.
-
Дякую за інформацію
-
Імміраційна програма Манітоби: Запитання та відповіді. Дане відео не є консультацією чи рекомендацією до дії. Відео інформативне, з посиланнями як на особистий досвід, так і успішний досвід численних (сотень) знайомих, які пройшли імміграцію до Канади через провінцію Манітоба. UPDATE! На 58-й хвилині відео помилка: для ЕОІ подаємо кількість членів сім'ї, які іммігрують з вами. Наприклад, ви головний аплікант і також іммігрує 2 дітей, то для ЕОІ ви вказуєте кільість 2 (а не три як на відео). Time stamps: 00:00 Короткий огляд. Кількість щорічних номінацій та відмов 03:52 Тривалість процесу імміграції 07:00 Спеціальна програма імміграції до Манітоби для українців - Skilled Worker Overseas (Special Immigration Measure - Ukraine) 11:39 Рахуємо 60 балів за MPNPself-assessment worksheet для кваліфікації на "програму для українців" 22:41 Огляд програми Skilled Worker in Manitoba для тих, хто має постійну роботу 26:10 Яким професіям не треба здавати тест з англійської мови для імміграції 30:27 Рахуємо бали для реєстрації в пулі Expression of Interest 33:31 Мінімальний прохідний бал за Skilled Worker in Manitoba 41:18 Чи потрібна трак-драйверам ліцензія? 42:50 Де здати тест IELTS у Манітобі 45:19 Подаємо Expression of Interest - реєстрація до пулу кандидатів 01:04:13 Бали EOI 01:06:21 Різні сценарії EOI балів 01:08:41 Про різні робочі контракти в одного роботодавця 01:10:00 Про родичів, роботу та навчання у інших провінціях 01:13:00 Про важливість підтвердження працевлаштування youtube.com/live/Rileajpagp8
-
MPNP Self-assessment Worksheet immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf
-
Я маю на увазі критерії по яким 60 балів набирається
-
немає балів для українців за Special Immigration Measure - Ukraine
-
Дякую. А де можна подивитися бали до сво? Не можу знайти в чаті. Дякую
22 Jan 2023, 05:40
125603/230187
about an hour ago