Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
А як щодо тих хто вже по ній подався? Чи це тільки драв скасують?
-
Схоже на розвод.
-
Хто подавався після отримання LAA, то все ок. Можуть скасувати просто саму вибірку. КУК подав запит до MPNP для уточнення щодо продовження special immigration measure for Ukrainians після 31.03.2024.
-
Доброго вам дня! Як подивитися статистику вибірки. Є посилання чи сайт. Якщо можливо, киньте посилання.
-
Вітаю всіх! Як бути в ситуації при подачі на PR , якщо не можемо знайти оригінал внутрішнього ID, мого чоловіка (іноземець Сирія), є лише копія. Їхати туди не варіант для відновлення. Дякую за рекомендації.
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Вибачте, а як швидко вони зазвичай відповідають? Дякую!
-
Запит не відправлявся через вебформу 😂 Прямі емейли людям, які впливають на рішення.
-
Я бажаю їм і всім успіхів!!
-
Я деталей не знаю, не пройшов background check
-
А яка причина відмови?
-
Вказувати, що немає. Знайомі мають друзів, також приїхали по CUAET у 2022, то чоловікові відмовили в ПР. Він сам з одної з країн Близького Сходу. Жінці (головний аплікант) та дитині погодили. Зараз працюють із адвокатом.
-
1. Вам ніде не потрібні оригінали, лише скан-копіі. 2. Внутрішній документ не є обов'язковим. Обов'язково треба мати закордонний паспорт.
-
Якщо буде офіційна відповідь для публічної аудиторії, то ми повідомимо.
-
Як що маєш два дипломи: бакалавр і спеціаліст, чи рахується це як 2 вищих освіти?
-
Зрозуміла. Дякую. Будемо чекати що вони скажуть! Якщо буде результат чи можна його буде закріпити у pinned message, щоб точно не пропустити?! Дякую 🙏🏻
-
При подачі на номінацію є розділ родичі в Канаді. Чи можна вказати друзів в Канаді?
-
Зрозумів. Дякую
-
Ні, адже на спеціаліста ви вчилися тільки 1 рік. Two post-secondary programs of at least two years each
22 Jan 2023, 05:40
125630/230166
less than a minute ago