Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора Чи я првильно розумію що special mesure for Ukrainians можуть відмінить але программа swo тут не дочого і її не мають відміняти?
-
Всі переклади роблю в Києві онлайн (по фото і сканах) надсилають якісний скан, дуже швидко, з печаткою агенції перекладу.
-
Доброго дня всім! Можливо хтось знає де и як швидко зробити переклад ? И взагалі роблять тут переклад по фото або сканкопіях ? Дякую!
-
@western9 дякую завчасно за відповідь!
-
Перепрошую , при подачі на LOA скільки балів надають за наявність канадських родичів
-
Тут робили
-
Звичайний напрям SWO - це також бали в пулі ЕОІ і конкуренція з тисячами кандидатів з усього світу.
-
Дякую!
-
@FidemMoris_Translations - просто highly recommended
-
Спокійно приймають наші переклади?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, на скільки днів можна вилетіти з Канади після початку процесу (подачі заяви) на PR? Можно на місяць? Дякую
-
Доброго дня ! Чи правильно я розумію, що для підтвердження досвіду роботи з України потрібен лише Employment Verification Letter від роботодавця ? Чи вимагають якісь довідки з пенсійного фонду, трудову книжку тощо ?
-
Дякую!
-
Доброго дня, я так зрозумів, що по SWM немає сенсу зараз подаватись?
-
Головне, щоб були афідевіт та печатка, якщо є - спокійно приймають
-
Наші переклади взагалі як приймають? Спокійно?
-
Підкажіть, будь ласка, EOI в розділі Personal Information номер паспорту і дату прописувати свою чи дружини?
-
Хто головний аплікант, того і пишіть:)
-
За close relatives у Манітобі дать 20 балів для спецвибірки. За distant relatives 10 балів
-
Вказуєте No. А потім додаєте результати медогляду до аплікації.
22 Jan 2023, 05:40
125655/233837
about an hour ago