Імміграція до Манітоби
-
апостиль не треба було раніше і зараз не треба. довідка з Дії цілком підходить (для іноземних установ, повна), тільки зробить переклад з клятвою перекладача і все
-
Всім привіт, підкажіть, де робити апостиль на документи, довідки? Не можу зрозуміти вже не треба виходить надсилати довідку про несудимість до посольства? Чи можна у будь-якого нотаріуса у Вінніпезі зробити?
-
підійде
-
Ок,переклала я і завірила в імміграційному центрі, чи підійде? І взагалі я там і паспорт завіряла і свідоцтво доньки. То це підійде на федеральному чи я щось не вірно зрозуміла?
-
Іміграційний центр не робить переклади, вони тільки звіряють їх, що переклали добре.
-
Так
-
Дякую Вам Дмитро. Це точно? Бо не хочеться потім на федеральному етапі шукати і здавати медогляд ще раз і втрачати час. Бо виїжджали з Канади на кілька місяців. А тут писали що тільки якщо не виїжджати.
-
Вам зарахують медогляд
-
Так, вони завіряють і це підійде.
-
Дякую за відповідь
-
Дякую.
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, в блоці про теперішню роботу, якщо це тимчасовий контракт і є дата закінчення вказувати дату закінчення яка буде в майбутньому чи вибирати галочку ongoing?
-
Вибачте, помилилась.
-
Там немає ongoing. Там є початок робити і present.
-
Саме так, ставити ongoing навіть якщо контракт закінчується через 4 місяці?
-
Ви про розділ #3 Employment? Якщо ви працюєте, то ставите Present
-
Відео #3 youtu.be/o7SIo9gY2uE?si=z-TJeDFM8mQHpoGw
-
🔫 @levchenko_dianaa кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Serhii, @sssssslove2, @ibpeacelover, @Kat_retoucher, Вікторія, Nataliia, @KaTina111, Андрей Богдан, Тетяна °, @arttama Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дякую! Я тут а сім'я в Європі буде напевне,то виходить їм треба буде здавати? То якщо він закінчиться то треба буде здавати,так?
22 Jan 2023, 05:40
125686/235278
5 minutes ago