Імміграція до Манітоби
-
Я думав це лише для тих кто за межами Канади. Тобто набрав 60 балів, а там ще пул, я заплутався ну то добре Я подався на зняття обмежень, та попросив продлити ВП, без конкретики, просто скинув лінк на статтю де вказано що так можно і все, чекаю вже полтора місяці, поки нічого і не богато людей на цю тему розпростоняються, бо конкуренція)) Доречі маю питання, вважаю дуже цікаве, були прициденти коли, біжінців відпровляли(хоча ми тількі в новостях біжінці, на папері ні) додому у страну де війна з Канади, я маю на увазі масово?
-
Підкажіть, будь ласка, хто вже продляв ворк перміт, що ви писали в опису, що вам потрібно зняти обмеження чи просили продовжити ворк перміт? Бо у Дмитра в відео тільки про зняття обмежень. І ще питання: якщо я за сім'ю подоватися буду, я повинен кожному зробити окремий профайл і даже малим дітям? Чи можу всіх можу додати до своєї аплікації. Дякую ще раз.
-
Є опція upfront medical exam. Це не є обов’язковим і нема або я не знайшла інформаціі, щоб то було заборонено або ircc не приймали його. Якщо є лінк, поділіться, будь ласка. Я робила саме апфрон медицину у 2022 і її ж зарахували протерміновану для пр у 2023. Хоча в ситуації, про яку йдеться, я б особисто додала те що є і переробляла медицину тільки по запиту.
-
Поки не потрібно. Якщо буде дозапит, тільки тоді.
-
Є варіант TR to PR. Це коли статуси втрачені і PR не дали а депортувати неможливо . Але це дуже важкий шлях.... Почитайте на canada.ca, форумах....
-
Ні. Один головний аплікант а інші депендентс
-
Всім привіт! Таке питання: заповнила заявку на федеральний етап, все перевірила мільйон і один раз, а її вже вдруге повертають, бо деякі форми incomplete. Все заповнено і перезаповнено, всі поля заповнені. В чому може бути проблема? Що я упускаю?
-
Воно пише просто incomplete, але все на 100% заповнено
-
Так, перша 0008, там же просто ввести документи, що є на руках, усі поля заповнені Друга там де навчання, - все введене
-
Це не дуже новина, бо люди тільки по SWM йти зможуть, то конкуренція ну просто космічна буде. Тобто якщо у пулі буде 8000 українців( я не знаю скільки там нас), припускаю, відбір раз на 2-3 місяці 300-400 людей(без доп умов вибірка), то получать номінацію за рік ну пускай 1500 людей. Чи я не правильно розумію і ці люди яки приїхали з надіями, що потратять 2-3 роки життя на то щоб осісти, потратять їх напрасно, бо шансів в них по суті нема, я зараз не плачусь, я просто хочу думку донести, далі богато, матусь з дітьми які тут будуть обживатися і перший час буде найважчий, усе буде напрасно для них також. Так нам нічого не обіцяли, але ми тут працюємо, платимо податки і таке інше, ми же не на пособіях сідимо. Я не зовсім у такому випадку розумію, а навіщо Манітоба такі гроші на нас витрачає на готелі та сервіс, просто щоб ми відпрацювали тут по стройкам 2-3 роки ( це условно) і поїхали собі далі, чи можливо приїхало нас забагато, вони не просчитали це?)) Чи можливо це терез те що " попросили" давати як найменше ПР статуси? У мене відчуття, що планувалось, що зараз порахують скільки нас приїде і нададуть програму на федеральному рівні, але плани змінились. Ну по суті, українців приїхало до Канади зовсім небагато, скільки там до 300 000 по усій Канаді і не вже переважна частина, потім поїде звідси, невідомо куди. Не пойміть мене неправильно, я дуже вдячний за цю програму, просто моя думка.