Імміграція до Манітоби
-
У нас перміт Італії, не відмовлялися. Нам ще у Франції якось треба перебути, транзит, а безвіз закінчився. Тож відмовившись від перміту як заїхати до Франції.тКанада не дивиться на перміти інших країн
-
Доброго дня Намагалась знайти відповідь на своє питання в пошуку групи, але конкретики так і не знайшла. Тож вибачайте, якщо це вже обговорювали. На наступному тижні вже нарешті лечу до Манітоби. Поки чекала на візу отримала тимчасовий Європейський захист. Чи не буде в подальшому при оформлені процесу імміграціії цей захист проблемою для мене? Адже на 2 роки отримала пластикову картку “Residence Permit”. Чи можливо перед відльотом мені потрібно відмовитися від захисту? Хтось відмовлявся перед поїздкою в Канаду? Дякую за відповіді🙏
-
Дякую, і ворк перміт залишатиметься дійсним?
-
Добрий день . Не знаю чи в цю групу писати. Ще чекаємо на візу чоловіку. І ось як отримаємо чи можежемо прилетіти до канади отримати ворк перміт( бо поки інфа що видають до березня) пожити в Канаді місяць- два. Потім повернутися до України планова операція+ реабілітація(4 міс) . А потім повернутися до Канади приблизно травень- червень. Чи буде ще дійсний ворк перміт після вильоту з Канади?