Імміграція до Манітоби
-
Думаю, можна. Головне, чітко пропишіть назву документа, кому належить і вкажіть що це переклад.
-
Доброго дня всім.Хочу податись на програму SWO хто може підказати які повинні бути перші кроки і де можна заповнити анкету. Дякую
-
Але можна і без копії, чи не так? Бо із розмірами файлів проблемно
-
Мені робили так переклади. Зазвичай саме так і перекладають. Спочатку йшла копія самого документу, а на наступній сторінці вже сам переклад і засвідчення. Це ок.
-
Дякую
-
Ось тут уся інформація www.youtube.com/live/Rileajpagp8?si=b7csM-zxLQ4vsq-Q
-
Авжеж. Дякую!
-
Вітаємо, SIV! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаю всіх присутніх в чаті,підкажіть будь ласка ,хто володіє інформацією,при подачі на PR,якщо людині виповнилось 55 років,потрібно здавати мову?Дякую
-
Дуже дякую👍🙏🙂
-
Якщо людина основний аплікант, то так, потрібно завжди. Виключення може бути тільки, якщо людина працює в професіях зі списку teer 0-3. Але щоб набрати додаткові бали все одно краще здати мову.Якщо людина не основний аплікант, то здавати не треба. Про 55 років, це умова про подачу на громадянство. Якщо вам 55 або більше, маєте PR, прожили в Канаді необхідний час згідно вимог, то можете не додавати підтвердження вашого знання мови.
-
Якщо проблема з розміром файла, то просто треба зжати файл через будь-яку програму з пдф
-
Це те саме шо registration number?
-
Де взяти test identification number для celpip?
-
Дякую