Імміграція до Манітоби
-
Ви напевно давно в чат не заходили🤣 якщо повернутись в ті дні. То переживання були не зря. Тому що був доп. Умова у вигляді «після шкільного навчання в манітобі» і тоді я не пройшла по вибірці
-
Мови чату — українська та англійська
-
Не важливо скільки балів, якщо умова додаткова не виконана. Ось на цьому тижні була інша додаткова умова. Родичі близькі в Манітобі. І я знов би не пройшла зі своїми 833 бали
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
на федеральному етапі освіту вказувати теж тільки закінчену? маю на увазі, якщо просто не закінчив/закинув/не отримав диплому, то таке навчання не вказувати? на провінційному не вказували і ще, якщо двічі йшов в перший клас, бо вперше це було в Україні, а потім переїхав до іншої країни, пройшов рік, і почав навчатися вже там, там і закінчив школу. по роках виходить 10 років, але освіта базова середня, 9 років. Різниця в роках виходить через переїзд. на провінційному вказувати 2003-2013, але пояснювали що освіта здобута базова чи треба на федеральному пояснювати той «зайвий» рік, що вчився в Україні? Чи краще вказати все як на провінційному
-
Родичі чи навчання це додаткова умова для вибірки, які були нещодавно. У звичайних вибірках таких умов немає, лише стандартні вимоги, які вказані у правилах програми. Проблема в тому, саме зараз, в останні місяці, що звичайні вибірки стали проводити рідше і, як наслідок, для звичайної вибірки прохідний бал став високим.
-
Там якщо ви набрали достатньо балів, вас може програма обрати під час вибірки яка тільки для українців. Якщо я не коректно написала, виправте мене
-
Я би вказав усе, як на провінційному.
-
Це знають тільки вони. Але ситуація змінилася після того, як у жовтні у Манітобі прийшов новий уряд до влади.
-
Можна додати пояснення, просто щоб покрити цей період часу. Але якщо нема диплому, то клеймити на бали цю освіту не можна.
-
а на рахунок не закінченої освіти. чоловік не закінчив коледж, але провчився там 2 роки. хочемо вказати це у personal history, аби пояснити чим займався в цей час проте ніде раніше за цю освіту ми не згадували, бо, знову ж таки, вона не закінчена чи буде ок це вказати у своєму бекграунді за останні 10 років?
-
Дякую за відповідь