Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, маю питання. На даний момент заповнюю заявку LAA, виникло питання з приводу історії роботи, тому що працювала в Україні і в Польщі але не можу це підтвердити, при заповненні EOI я це не вказувала чи потрібно це вказувати в LAA? (В CUAET я вказувала весь досвід)
-
можна в особисті питання?
-
я спочатку не вказував.. потім вирішив вказати для підвищення балів і оновив профіль. - це просто наявність друга який може підтримати мене? (додатковий бонус) - чи краще варто вибрати щось одне? в мому випадку це робота
-
Доброго дня спільнота ! Підскажіть будь ласка як правильно подати навчання по SW . Моя дружина вчилась в школі 9 років - отримала атестат про базову,потім коледж 3 роки, де вона отримала атеста про повну загальну середню освіту та диплом молодшого спеціаліста , з яким вона поступила одразу на 3-ій курс університету і отримала бакалавра через 1 рік 10 місяців. Як правильно заклеймити ці документи ?
-
Та в мене багато такого, що з безробіттям, що з роботою 🫣Бувало 2 тижні працювала і звільнилась. А там же по місяцях вписуєш діяльність. Виходить дати накладаються одна на одну Я, впринципі, маю пояснення на можливі питання зі сторони офіцера. Але не хочеться аби вказані дані сприйняли не дай боже за брехню абощо
-
я подаюсь просто на Skilled Worker і клеймлю все що маю.. я ж не обираю програму на етапі EOI чи що ви маєте на увазі?
-
Ви якраз тоді і вибираєте напрямок. Це залежить від відповіді на питання - чи працюєте ви і маєте довгостроковий (чи без строку) договір з роботодавцем. Якщо ви работу взагалі не клейміте, а йдете через друга - то це спецвибірка по критеріям SWO, якщо через роботу, то якщо відпрацювали 6 місяців і вже не працюєте, або маєте короткий контракт (до 12 міс), то це також буде спецвибірка (SWO), а от якщо маєте вже 6 міс і продовжуйте(!) працювати у того самого роботодавця - то це буде SWM. На етапі EOI це і визначається. В закріплених повідомленнях є приклади, як заповнити EOI для спецвибіркі і як для SWM. Можете написати мені, якщо треба, але краще в чаті, можливо це комусь також допоможе щось зрозуміти.
-
Вітаємо, Vlad40К! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua