Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Пробувала через пошук і так листала чат, не знайшла відповіді. Буду вдячна, якщо хтось зможе зорієнтувати. Питання таке: чи існує якийсь перелік документів які необхідні для вильоту?
-
От в мене проблема )я розмовляю читаю а от з правописом біда повно 😂🙈от повна повна …Но буду вчити і після PR на громадянство також подаватись 💕
-
Дякую.
-
Вона її перекладала на англійську, підскажіть, будь ласка?
-
Я наразі в Польщі та буду отримувати особисто. Але можно замовити онлайн
-
Мені дали 3 роки від листа на пошту, прилетіла в минулому місяці
-
Ні, багаж забирайте по прильоту у перший аеропорт Канади
-
А якщо на даний момент я ще не звільнений з роботи )))
-
Дуже дякую за інформацію 🤗
-
Так. Ці довідки будуть перевіряти два рази. На етапі номінації та на етапі ПР. На етапі ПР переважно відправляють запит у посольство відповідної країни, де ви працювали, і там вже перевіряють фірму та вас
-
Зрозумів довідка від компанії. Я так зрозумів треба і той що в Україні і той що закордоном
-
Це вже 100 разів обговорювали. Довідка на фірмовому бланку із вказанням реквізитів роботодавця, телефону, електронної пошти для перевірки. У довідці має бути дата прийому та звільнення, згадка про фултайм або вказано, що працювали не менше 30 год на тиждень
-
Який документ потрібно?
-
Починаю вчити історію
-
Досвід за межами Канади. Пам'ятайте, що робота, де ви працювали менше 6 місяців, не враховується у досвід. Тобто, навіть якщо ви працювали по 4 місяці на 3 роботодавців простягом року, ваш досвід не буде зарахований.
-
Так для ПР. Дружина знає Англійську і Французьку.
-
І ще. Який треба підтвердити досвід в Україні чи закордоном? бо в мене останні шість років закордоном.
-
Iсторiя та державний устрiй можуть бути тяжкими.
-
Для ПР. Для громадянства потрібно всім дорослим здавати тест на історія та державний устрій і мати тест з мови
-
розумiю, це я про номiнацiю, до пр ще далеко
22 Jan 2023, 05:40
12589/230361
19 minutes ago