Імміграція до Манітоби
-
Ви якраз тоді і вибираєте напрямок. Це залежить від відповіді на питання - чи працюєте ви і маєте довгостроковий (чи без строку) договір з роботодавцем. Якщо ви работу взагалі не клейміте, а йдете через друга - то це спецвибірка по критеріям SWO, якщо через роботу, то якщо відпрацювали 6 місяців і вже не працюєте, або маєте короткий контракт (до 12 міс), то це також буде спецвибірка (SWO), а от якщо маєте вже 6 міс і продовжуйте(!) працювати у того самого роботодавця - то це буде SWM. На етапі EOI це і визначається. В закріплених повідомленнях є приклади, як заповнити EOI для спецвибіркі і як для SWM. Можете написати мені, якщо треба, але краще в чаті, можливо це комусь також допоможе щось зрозуміти.
-
Вітаємо, Vlad40К! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
зрозумів все ж дуже не логічний інтерфейс і логіка аплікації😂 ок буду значить просто клеймити роботу дякую
-
3 pokoje, mieszkanie na sprzedaż - Warszawa, Wola, Muranów - 64763050 • www.otodom.pl www.otodom.pl/pl/oferta/dwie-kawalerki-premium-pod-inwestycje-ID4nJPk#map
-
питання, а чому на відео говориться що якщо закінчив університет то це post secondary degree 2+ years? я вказував що це Masters Degree ..
-
в мене спеціаліст, а спеціаліст як я перевіряв це тут мастерс дегрі с на відео це не так… не хочу тут зробити помилку
-
Підсвічує бо ті поля є обовʼязковими