Імміграція до Манітоби
-
Як зараз швидше попасти у вибірку по SWO чи по SWM чи може хтось підказати?
-
Всім привіт ) 🙋♀️ Підкажіть будь ласка , хто отримав номінацію по спецвибірці SWO , але подавався по SWM ? Ви вже заповнювали далі заявку ?
-
Я заповнив і вислав
-
Таке питання, а номінація приходить на головного апліканта тільки, чи там мають бути вписані всі члени родини?
-
Це вже не вперше, що зі мною щось трапляється, чого не було раніше Дуже цікавий кейс, сподіваюсь, буде успішний 😂 Поділюсь як пройдемо))
-
Там всі
-
І, ще питання, вже другий раз повертають заявку на федеральний етап за причиною: there are missing documents and/or information. Інструкцій немає, але я ще раз переробила всі форми, на яких була позначка incomplete, попросила знайомих перевірити - ніби має бути все чітко (хоча і до цього помилок не було - все перевірено по декілька разів). Питання по proof of status, там де просто треба загрузити документи підтвердження. Там загружені наші паспорти з візами і ворк перміти, під кожним документом пише що він інкомпліт. Але це ж просто звичайні скани, в хорошій якості, я не розумію що може бути з ними не так. У когось таке траплялося?