Імміграція до Манітоби
-
доброго вечора, підкажіть, коли планується наступна вибірка по swm? по swo в кінці місяця, я так розумію слід очікувати
-
Там я подала аплікації на зняття обмежень ворк перміт. 2 дорослих, 1 дитина, 3 роки Відповідно, з одного особистого кабінету. Коли написала в кризову форму (не лише щоб вказати 2022, адже не дуже спішимо, а й щоб додати медичні огляди. Я не могла знайти, а потім знайшла , коли заявка була відправлена) Отже, вибрала ось так (на фото) Та на кожного заповнила. Прийшов лист , відповідь
-
Але ту форму треба заповнювати від 18 років, як зрозуміла. Отож, не розумію, як тоді написати в кризову форму? Заповнити як головний аплікант та в описі питання написати , що документ для дитини та прошу розглядати заявку для неї як UKRAINE 2022? Вже три дні ломаю голову
-
Все загружено, але я, здається, вже зрозуміла в чому біда Пізніше ще відпишу в чаті Spoiler: кейс успішним вже не вийде 😂
-
До мене дійшло) Дякую! Три дні ломала голову. А я скрін зробила з телефону листа-відповіді від них. Не повний. І ось відкрила ще раз лист, а там в кінці пояснення
-
Пруфи статуса- це OWP, SP, VR.
-
Я ж подавалась з опікунством на брата, а в номінації тільки я. Чомусь я думала, що це ок і вона видається тільки на головного апліканта. Завтра телефонуватиму, звичайно, але, як то кажуть, пахне смаженим 😂
-
Можна більше інформації : тобто якщо дитина в 21 рік була включена в заявку на номінацію , після отримання номінації вже 22 роки , то як відбувається подача заявки на федеральному етапі ? Окремо від сім'ї, по бали ніякі не рахувались? Щось тут заплуталась (((
-
Ні,бо там же треба номінацію вказати,а її ще нема😂
-
Дякую
-
А ще таке питаннячко до Вас пане Дмитро,передивитися Ваше відео для подачі на федеральний етап,дякую дуже за нього ❤️ І виникло питання чи можна зробити собі акаунт поки і трохи щось позаповнювати поки чекаємо на номінацію😊, потренуватися🙈,і час може швидше піде 😂