Імміграція до Манітоби
-
У мене в номінації тільки я, звичайно в eoi та всіх кроках завантаження була вся родина. Подалися на фед. рівень як родина також.
-
У вас теж є dependants, і вони не згадувались в номінації?
-
Точно? Бо тоді у мене є надія 😃
-
Добрий вечір. Є питання. Кримінал рекорд документ на федеральному рівні повинні всі хто вказаний в номінації завантажити чи тільки головний аплікант? Дякую
-
Всім привіт, а чи можна тут спитати про заповнення податкової декларації?
-
t.me/ManitobaLife
-
Дякую
-
Всі, хто 18+
-
Дякую 🙏
-
postimg.cc/nsZMR1C4 Не зовсім розумію як відповісти. Проходила мед. огляд: кров більше року назад, а х-ray 7 місяців назад. То я правильно відповідаю для подання на новий ворк перміт?
-
Я мала на увазі чи правильно я відповідаю на пов'язані з цим питанням два слідуючих питання. Скрін-шот прикріпила зверху.
-
Вітаємо, Roman Niko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так, можете.
-
Вітаємо, Stanislav Boiko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
@Doremifa00, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Це 100% інформація що не можна буде продовжити вп? Рішення не переглянуть в наступному році, наприклад? Дякую.
-
Хто вам відповість на це питання? Ніхто не знає, окрім ircc. А, можливо, й вони ще не знають))
-
Не можна нічого заокруглювати. Це відповідь MPNP. По вашому запитанню щодо 6+6 з перервами між роботами я особисто звертався до офіцера MPNP, то відповідь така, що враховується повний рік.
-
Дякую за нагадування. Це для мене логічно й зрозуміло. Я вище написав, що людина має вказати 4 роки стажу, а не 3, як було запропоновано. Судячи по дизлайкам, бачу, що багато хто не розуміє як рахувати стаж згідно з вимогами MPNP.
-
Просто додам інфо від себе: Імміграційний консультант (не MPNP , а по всій Канаді) мені радив (спілкувалася ще до того як почала самостійно діяти зі своєю еміграцією) Що, навіть, якщо почав працювати в середині місяця, то рахуються тільки повні місяці (тобто треба пропрацювати 12 місяців і отой неповний місяць) щоб рахувався рік досвіду
22 Jan 2023, 05:40
126067/230800
about a minute ago