Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хтось нещодавно відправляв довідки про несудимість для підтвердження у посольство в Торонто? Які терміни очікування?
-
До дня отримання листа про eCOPR. Але перед ним буде ще лист про запит на фотки. А точних строків ніхто не скаже
-
Дякую🙏
-
Добрий день! Допоможіть будь ласка. Заповнюю форму IMM 5710 для ворк перміту. Як збільшити кількість полів для Employment? За останні 10 років було більше 3 робот. Пам'ятаю що задавали це питання, але не можу знайти
-
На це у мене нема відповіді
-
Для SWM? Там були додаткові критерії - мати наявність близьких родичів у Манітобі Skilled Worker in Manitoba Close relative in Manitoba selection Skilled Worker in Manitoba profiles declaring a Manitoba Supporter who is a close relative, is a Canadian permanent resident or citizen, is an established resident of Manitoba and has been residing in Manitoba for at least one year were considered. Please see note #7 for more details. Number of Letters of Advice to Apply issued: 151 Ranking score of lowest-ranked candidate invited: 619
-
підкажіть будь-ласка, може я не вірно розумію тільки що намагалась підтягнути провінційну анкету в кабінет IRCC, відповіла на всі запитання, а мені в кінці видало що такої анкети немає чому таке може бути? може тому що рано це роблю, ще в очікуванні LAA?
-
дякую за пояснненя)