Імміграція до Манітоби
-
тому я і питаю, щоб розуміти, я з цього питання почала)
-
то ж й питаю, може я зарано туди)
-
в тому й діло, що там можно без нього
-
До мене теж приходив лист з інструкцією привʼязати до IRCC. І я теж спочатку не змогла привʼязати (там є опція шукати по паспорту і uci), бо мене не знаходило. Я їм і писала- відповіді на це не було. Потім через деякий час моїй аплікації дали номер і я привʼязала до IRCC кабінету цю аплікацію
-
Вітаємо, Станіслав Гунський! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
До кабінету IRCC можна прилінкувати аплікацію на PR, коли вже є номер справи — коли отримано лист AOR. Це вже так званий федеральний етап. На так званому провінційному етапі ви нічого до кабінету на IRCC portal прикріпити не можете.
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, можливо, хтось робив паспорти у Європі і знає, чи можу я замовити доставку нових паспортів у Канаду? Скільки зайняло часу виготовлення паспортів? І правильно я розумію, якщо я буду на федеральному етапі з отримання ПР, то діюча віза на вʼїзд у Канаду анулюється? Тобто я не зможу особисто злітати, отримати паспорти і вʼїхати у Канаду?
-
оо дякую, зрозуміла)
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка маю таке питання. Коли сабмітив аплікацію на номінацію то додавав свою справу від роботодавця та справу дружини і у обох випадках вказував фул тайм. Але зараз дружині урізали години і вона зараз працює по 20 годин на тиждень. Слід повідомити мпнп про це. Дружина Не основний аплікант
-
Питання Чи тільки Торонто відмовляє у відправці паспорту у віні?
-
так, мова йде про федеральний рівень вже.я писала такий лист у вебформу: "on 01 Маr 2023 I have submitted PR application (№...).On 4 Apr I have received a letter with request to link my application to an online account withing 7 days. However I am not able to do it, due to an error “Based on the information you entered, we found no applications.”Could you please help me to link my application." Потім 13 Apr 2023 прийшов лист PR Portal (PR application) - Your application status has been updated. Після цього я змогла додати аплікацію до IRCC сс @alinigorevna