Імміграція до Манітоби
-
Це питання з серії типу чому хтось отримує номінацію за два місяці, а хтось досі чекає вже 9-й місяць :)
-
Так то все на везіння?) Я якраз думав що його просто можна продовжити. На заняття обмежень я вже подавав давно і мене вони просто заігнорували, нічого не відповіли, нічого не присилали. То що, просто ще один раз податися на заняття обмежень, то і є так зване "продовження ворк пермітуу"?
-
Навіщо треба подаватися , витрачаючи час , більшість людей , які приїхали в 2022 році вже на різних етапах імміграційного процесу. Наприклад із тих, хто прилетів зі мною восени 2022 року , не знаю жодної людини, хто займався би цими подовженнями , всі вже на федеральці чи очікують номінації
-
Останнім часом все частіше ниття. Велика проблема деяких людей, що вони вірили слухам і надіялися не відомо на що або просто не думали про майбутнє. Хтось тут більше року і ще не почав процес імміграції, хтось взагалі зробив ворк перміт і полетів "вирішувати свої справи" в Європу та згаяв час. Хто ж тепер кому що винен? Якщо хотіли просто подивитися Канаду - дивіться дальше. Якщо хотіли тут залишитися - треба було думати з першого дня. А ще краще до приїзду, бо сюди не тікали від війни, сюди робили візу, купляли квитки і прилітали працювати. Тож беремо себе в кулачки і до роботи! Вчимо мову, перекладаємо документи та подаємося! Не шукаємо виправдання, відмазок, а намагаємося удачу привернути на свій бік.