Імміграція до Манітоби
-
Останнім часом все частіше ниття. Велика проблема деяких людей, що вони вірили слухам і надіялися не відомо на що або просто не думали про майбутнє. Хтось тут більше року і ще не почав процес імміграції, хтось взагалі зробив ворк перміт і полетів "вирішувати свої справи" в Європу та згаяв час. Хто ж тепер кому що винен? Якщо хотіли просто подивитися Канаду - дивіться дальше. Якщо хотіли тут залишитися - треба було думати з першого дня. А ще краще до приїзду, бо сюди не тікали від війни, сюди робили візу, купляли квитки і прилітали працювати. Тож беремо себе в кулачки і до роботи! Вчимо мову, перекладаємо документи та подаємося! Не шукаємо виправдання, відмазок, а намагаємося удачу привернути на свій бік.
-
Доброго вечора, у аплікації на номінацію є питання , скільки англійську мову вчили до Канади . П. Дмитро у відео каже приблизно 2 роки , якщо вчилися у вищих навчальних закладах. У мене так і було , але я подаю лиш диплом магістра . У додатку немає англійської мови , бо це є у додатку бакалавра. Скільки тоді мені вказувати років ? І чи потрібно ще школу рахувати ?
-
Недостатньо балів. Та чому песимістичний, я виключно на інформацію з чату опираюся. Якщо люди чекають 5,6,7 місяців номінацію, то виходить що че вже не підходить. Може я звісно не так розумію процес видачі бовп, може закінчитися звичайний перміту і номінації буде достатньо щоб чекати на бовп чи все ж такі старий перміту ще повинен бути дійсним?
-
Я зараз дам чергову примарну надію і джерело чуток про те, що Канада думає про те, як легалізувати нелегалів, яких тут за різними оцінками від 300 до 600 тис. Ось інформація :) Думаю, за тиждень по українських групах вже будуть казати, що "ПР і так дадуть всім задурно, бо ж он нелегалам дають..." Miller told the Globe and Mail that roughly 300,000 to 600,000 individuals are currently living in Canada without possessing valid documents, and many of them thus face deportation. www.reuters.com/world/americas/canada-create-citizenship-path-undocumented-immigrants-globe-mail-2023-12-14/