Імміграція до Манітоби
-
Якщо не секрет, який бал?
-
Ні, я чекаю LAA
-
Так а до номінації час не рахується?
-
Тобто Ви вже подалися і отримали LAA?
-
Травень 2025
-
Не вказуйте
-
Доки у вас перміт?
-
Я на Вашому місці почекала би ще одну-дві вибірки і тоді, якщо не пройду, подалася на новий ВП. Можливо толковішу пораду хтось дасть.
-
Тоді не підходить, нажаль
-
Гроші треба. І роботу треба, але є але...з цим до WES, він тут писав десь вчора-позавчора...
-
І плюс на рахунку мати 10000+ cad?
-
А є інформація що й наступна така буде?
-
Ви ж набираєте 60 кваліфікаційних балів? Ви рахували? З вашими балами вас відберуть у наступній спецвибірці, навіть якщо ви не маєте 10К і подали ЕОІ по SWM. Останні дві спецвибірки дають LAA всім українцям, які мають 60 кваліфікаційних балів. А вже номінацію заповняєте так, як подали ЕОІ.
-
Доброго вечора, чи є тут хтось хто чекав на пластик довше 4-5 тижнів?
-
Доброго вечора. При подачі на ПР документи мають бути завірені тільки перекладачем чи також і нотаріально? Дякую.
-
так ще головне питання, якщо я отримав номінацію доволі швидко, я ж все одно ще повинен отримати той ПР. І ось я з номінацією и скажемо залишилося часу до кінця ворк перміту приблизно пів року. Я ж повинен бути податися на BOWP щоб не виникла ситуація коли номінація є, самогу ПР ще немає, а ворк перміт скінчився. Так саме питання, скільки його чекати доведеться, не було тут інформації?
-
Так, так було.
-
Це вони просто автоматично порахують мої бали і якщо там 60+ то дадуть LAA? Не зважаючи на те, що подавався я через swm (Є вірогідність маю на увазі)
-
Перекладачем з клятвою. Нотаріус не потрібен.
-
В експрес-ентрі, що робити, якщо не пам'ятаєш точні дні поїздки, пам'ятаєш тільки місяць, коли здійснив поїздку?
22 Jan 2023, 05:40
126374/223494
about 2 hours ago