Імміграція до Манітоби
-
Наприклад, сестра та її чоловік, діти
-
Яких родичів? Ви маєте на увазі членів сім'ї: дружину, дітей?
-
Вам ніхто нічого не зобов'язаний.
-
Дякую, що надали мені таку можливість.
-
Дякую!
-
А, ок. Так
-
Ви можете створити свій чат і писати свої вигадки там, якщо вас не влаштовує інформація в цьому чаті.
-
Там пункт, Close relatives, friends. Пише, потрібно вказати людей, котрі проживають у Манітобі
-
😁 Ви не повірите, але хотіла тим мужикам Вас в приклад поставити. Але тоді згадала, що ми в Канаді...
-
Вони ж тимчасові резиденти...
-
Тоді для чого перепитали? 😁
-
Там не вказано, що родичі мають обовʼязково бути постійними резидентами. Треба вказувати усіх, хто проживає у провінції на даний момент
-
Щоб переконатись
-
З 5 січня
-
Доброго ранку! Питання: чі треба робити переклад ИНН, якщо він буде в витягу ФОП?
-
Доброго ранку! я вже відпрацював 6 місяців в компанії в Вінніпезі, яка дозволяє і навіть вимає, щоб я деякий робочий час проводив в Європі. Питання чи я вже можу подавати на "expression of interest" чи почекати коли вся сім'я приїде через місяц бо вони навіть не були в Канаді?
-
Доброго ранку. Нагадайте будь ласка термін дії справки о несудимості с Польші дії 6 месяців і треба заноао його получати?
-
В мене зараз до 15 березня 2025, і продовжувати паспорт я ще не можу тому що потрібно до закінчення дії 1 чи 3 місяці точно не знаю
-
Якщо буде дозапит на свіжу, то треба, якщо ні, пройде стара
-
Так
22 Jan 2023, 05:40
126424/229412
19 minutes ago