Імміграція до Манітоби
-
Програма спрощена - мається на увазі, що умови зробили більш простішими та лояльнішими, ніж вони були до того. Зокрема, оце CUAET це, фактично, туристична віза, яка по прильоту дає право одразу мати відкритий дозвіл на роботу (тобто, можна працювати по всій Канаді, де знайдете роботу, де душа забажає тощо), а саму цю візу видають, практично всім українцям, хто подав заявку. До цього, отримати навіть просто туристичну візу було досить нелегко - люди подавалися по кілька разів і всеодно отримували відмови. І ніякого права на роботу туристична віза взагалі не давала (ну, і не деє сьогодні - виняток CUAET, але це чисто для українців через війну росії). Далі, маючи таку візу і маючи роботу в Манітобі, вже через півроку можна подаватися на номінацію від провінції, отримавши яку, ймовірність мати PR дуже-дуже висока. Ось що мається на увазі по спрощенню програми.
-
Дуже рада за вас, що ви стоїте на боці цієї людини , але особисто я нікого тут не образила , лише висказала свою думку, і яку реакцію я маю переглянути ,не розумію. Але знову переконуюсь, що українці дуже агресивно сприймають думки інших людей , але якщо я когось образила, прошу вибачення
-
В закріплених повідомленнях є вимоги до кандидатів по спрощеній програмі. Порівняйте їх з вимогами загальної програми на офіційному сайті. Глянете, що виходить.
-
А про візу cuaet? Там примітив порівняно з PR. А питань … і кожен день по 100 разів одне і те саме. Шукають, хто за гроші заповнить
-
Мені здається ви не дуже ретельно прочитали послаблені умови манітобської програми для українців. Чи ви порівнювали, що треба було зробити кандидатам до війни з тим що зараз?
-
Насправді, імміграційна програма Манітоби досить проста, нема жодних підводних каменів. Людина, яка знає мову на 4-5, без проблем сама заповнює всі документи. Для чого вам всім імміграційний консультант, не відомо. ВСЯ НЕОБХІДНА інформація є у закріплених повідомленнях.
-
Не космічні) багато людей і до війни без такого полегшення іммігрували. Просто коли приїжджаєте в Канаду по CUAET обираєте собі найбільш зручний імміграційний шлях і підтягуєте за ці три роки потрібні напрямки для подачі на PR🤷🏻♀️ Я скажу навіть, що з CUAET шлях до імміграції став неймовірно простіше ніж був до війни.