Імміграція до Манітоби
-
Та, тиждень то взагалі не терміни) Спецвибірку проводять раз на місяць, нещодавно була нова Тому чекайте і все
-
LAA не може бути по SWM, бо минулі вибірки були із додатковими умовами.
-
Хто знає що з цим робити?
-
Дякую, фактично ми залишаємося працювати надалі в аеропорту, але тендер на наступний рік виграла інша компанія з кращими умовами для WAA(аеропорт). Цей пояснювальний лист я так розумію має надати аеропорт в такому випадку?
-
Це останнє що прийшло.
-
Погано, бо нема його 🫠
-
Ні, тільки email
-
Не розумію чому так. В кабінеті якось можна подивитись?
-
Всім приходить автоматично.
-
Якщо це формальна зміна роботодавця, то для SWM може не підійти. Хіба теперішня компанія у листі щось пояснить, що вони мають відношення до попереднього роботодавця, типу власники одні і .п. Найкраще запит до MPNP
-
Мені його не надіслали( проплату тільки підтвердили
-
Так, mpnp - application file number отримувала
-
Добрий день, шановні друзі. Питала вчора, але не побачила відповіді спробую продублювати питання. Змінила посаду в межах одніє фірми, провінційний етап справа ще не на розгляді, можна просто надіслати новий контракт?
-
На офіційному сайті прочитала що вони не приймають віза дебіт карти 🙈 що оплата автоматично повернеться протягом 10 робочих днів. Мабуть тому нічого не приходить і мабуть треба буде проплатити наново...
-
Я оплачувала дебіткою, все нормально
-
Я їм написала листа.
-
Кредиткою
-
А як сплачували?
-
Мені так само. Засабмітив заявку на номінацію в п'ятницю, досі не прийшов email із номером файлу.
-
Так, там через он-лайн форму є опція саме для такого випадку
22 Jan 2023, 05:40
126494/230616
10 minutes ago