Імміграція до Манітоби
-
Так навіщо було ставити такі запитання? типу я нічого не розумію що роблю!
-
Я сам так отримав , але не впевнений , що все вірно зрозумів )
-
Всі, хто набирав 60 кваліфікаційних балів згідно MPNP worksheet, отримали LAA, незалежно від SWM or SWO.
-
Вітаємо, Andrew! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Понеділок-пяиниця з 8.00 до 17.00
-
Доброго дня скажите будь ласка в аэропортах Канади офицери яки видають воркперми до якої години працуючи,і чи працють на вихідних днях. Велике дякую за відповідь.
-
А як що я прибуваю в аэропорт Торонто після 17 години я мені потрібно до Вінніпегу можу я отримати воркперміт в аэропорту Вінніпегу?
-
Вітаємо, Vorobey! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Потік і так нормально працює Додавати окремі критерії абсолютне право офіцерів, вони не повинні про це сповіщати) це просто посилений відбір, провінція обирає тих, у кого сильніший звʼязок Щоб потім після піару всі у інші провінції не повтікали
-
А не було ніяких новин, коли swm рормальоо запрацює?
-
То жарт був) Офіцери цілодобово працюють і видають перміти, без вихідних Ви маєте отримати перміт в першому аеропорту країни, в іншому разі доведеться просити онлайн і чекати до півроку
-
Ворперміти видають цілодобово
-
Ви набираєте 60 кваліфікаційних балів? Мова здана?
-
Вам все правильно сказали, чекати) Якщо здавали мову і могли б в теорії пройти спецвибірку, вас мають обрати у наступний раз
-
Чекати
-
Ок, мені що робити? В мене 814 баллів, я подався. Що далі?
-
доброго дня!! підскажіть як податися на фінансову допомогу по куает для всієі родини включно з 11 річним сином? я подавався тільки на себе одного, тому не знаю. це друзям потрібно
-
Зрозуміло , шкода , бо пишуть що він легший
-
Цього тесту немає на сайті програми.
-
Українці у статусі тимчасового резидента ПІСЛЯ закінчення CUEAT: Якщо Ви у Канаді за заходами після закінчення CUEAT, Ви та Ваша родина маєте право подати заявку на отримання дозволу на роботу чи навчання або продовжити перебування у Канаді ДО ТРЬОХ РОКІВ АБО ДО ЗАКІНЧЕННЯ ДІЇ ВАШОГО ПАСПОРТА ЧИ БІОМЕТРІЇ (залежно від того, що закінчується першим), якщо Ви подасте заявку до 31 березня 2024 року. Див.: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html ВАЖЛИВО: Коли ви подаєте заявку на продовження дозволу на роботу, вам потрібно буде створити обліковий запис на Canada.ca www.canada.ca/en.html і відповісти на запитання, як зазначено на веб-сайті www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html, присвяченому імміграційним заходам для українців. Після 31 березня 2024 р. українці, які є тимчасовими резидентами, а також члени їхніх сімей повинні подати заявку на продовження або зміну їхнього тимчасового статусу резидента через звичайний процес подання заявки. Зверніть увагу, що немає обмеження скільки разів Ви можете подати заявку на продовження або зміну свого статусу, якщо Ви подаєте заявку до 31 березня 2024 року Підписуйтесь на @UkrainianCanada
22 Jan 2023, 05:40
126570/235838
25 minutes ago