Імміграція до Манітоби
-
Але там саме проблема у стейтменті за 3 місяці акаунту, який наразі є спеціальним новоствореним сейвінг акаунтом. Чи можливо тоді одразу додати інфу про чекінги і про сейвінги?
-
Якщо банк не запитав звідки гроші, то IRCC теж не запитає. Якщо запитає відправите договір купівлі-продажу
-
А ви вже отримали? Я нарештi сьогоднi
-
Вітаємо, Оксана! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
www.youtube.com/watch?v=VqMVsZCGdPY
-
Є інструкція як податись ще раз на продовження ворк перміту ? Чи тільки з офіц сайту ?
-
В мене аналогічна ситуація була, ми писали але не дочекавшись відповіді подалися, відповідь прийшла, кажуть що видалити не можуть треба в аплікації знизити бал і заявка сама виділиться через рік...
-
Є певна категорія університетів/приватних інститутів, які на момент видачі диплому спеціаліста не мали акредитації для магістратури саме для певних спеціальностей. WES такі всі дипломи оцінює як bachelor degree. Якщо у вас були паралельниц набір на магістратуру по вашій спеціальності, то такий диплом швидше за все бо прирівняли до магістра. Спеціаліст також пише дипломну роботу. Можна її вказати буде.
-
Так
-
Розумію. Та чи для системи Канади він працює?
-
Всім доброго вечора. Можливо в групі є дівчата, які працюють по TEER 3 ( hairdresser) , та отримували ліцензію? Відпишіть будь-ласка, маю декілька запитань. Дякую наперед.
-
Підкажіть, Чи можна буде податися на номінацію після березня? І чи відмінять спеціальні умови для українців (clb 4 і тд)?
-
в Україні з 2016 року диплом Спецiалiста прирівняли до магістра не знаю, що пишуть люди, але є закон.
-
Все окей. Хай подається дружина
-
Ого
-
Я знаю приклад державного національного універу, коли видавали спеціаліста, бо не змогли пару років акредитувати спеціальність для магістратури.
-
Можливо приватнi унiверситети🤔 Хм
-
Та яка різниця... Хай подається дружина, а якщо відберуть обох, то хтось один продовжать імміграцію, а другий стане депендантс.
-
Не всі підряд. Деякі інститути не мали і не мають акредитації, тому такі дипломи дуже ризиковано подавати як магістр.
-
Саме так, але водночас вони можуть випускати спеціалістів. Я десь бачив недавно допис чоловіка одного, він якраз робив оцінку через WES, от apostille.in.ua не підтвердив диплом, бо на момент видачі університет не мав акредитації, щось таке.
22 Jan 2023, 05:40
126651/236876
4 minutes ago