Імміграція до Манітоби
-
Але ж уряд розуміє, що якщо так легко запускають, то людина пропрацював три роки і влаштував своє життя, навряд чи захоче знову щось змінювати і їхати з країни, і їй необхідно буде отримувати надалі документи, які дозволять офіційно залишитися , але це буде можливо лише за "космічними" умовами провінційних або федеральної програми . Сподіваюся,що уряд все ж таки змінить або полегшить умови :)
-
Салют Хто має контакти перевіреного еміграційного консультанта ???
-
Мене все влаштовує. Я відповіла на питання чому в аеропорті не видають PR🙈
-
-
У канади важкі часи з дешевою робочою силою після карантину ковідного . Тепер приїдемо попрацюємо три роки економіку піднімемо і назад до хати😁 все просто
-
Якщо ви про cuaet, то це ж екстренна програма для українців, котрі втікають від війни, саме на таких людей націлена ця програма. Її мета допомогти їм в скрутну хвилину, пережити важкі часи, і згодом повернутись. Імміграція то зовсім інший процес, як на мене.
-
Читаю в групі повідомлення щодо програм з еміграції і не розумію уряд Канади, який дав можливість за спрощеною процедурою заїхати до країни , але умови всіх цих програм залишилися без змін , людина приїжджає і розуміє ,що ніяк не підходить , бо вимоги всіх цих програм зашкалюють, маєш бути неперевершеним майстром або генієм, щоб відповідати умовам всіх цих федеральних і провінційних програм
-
Ви роздруковуєте електронний витяг, перекладаєте його та завіряєте переклад в установленому порядку
-
Їх вже немає і не буде більше. Реєстр закрили. Думаю,всі розуміють, чому саме так тепер. Єдине на сьогодні, що Ви можете взяти - це інформаційний витяг. І Ви самостійно його замовляєте на сайті МВС через власний кабінет.
-
То надаєте документи і фінанси не треба тримати на рахунку.
-
не контракт, а job offer на full time роботу