Імміграція до Манітоби
-
Диплом спеціаліста Севастопольського національного університету ядерної енергії та промисловості, який на даний момент вже не існує. Тому і вагаюся
-
То кожна кафедра та інститут самостійно акредитовуються, чи матимуть вони 3 чи 4 рівень. В нас було таке, що професорів і кандидатів пішло пару, то страшна паніка була у всіх, бо не добирали. З того всього придумали інститут філології, щоб за рахунок українських і польських філологів могти видавати дипломи магістрів. При тому, юридичний інститут цього ж універу взагалі проблем не мав ніяких
-
В мене був WES. Спеціаліста прирівняли до магістра, але це залежить від вищого навчального закладу та кількості предметів.
-
А який у вас інтервал часу був від здачі біометрії до порталу 1? І куди ви писали?
-
Так диплом дійсний. Яке підтвердження?
-
Біометрію здавав тільки син, десь у першій половині листопада. Потім були дозапити купи документів. Писала до них піся того, як чоловіку вклеїли імміграційну візу, а в мене в трекері з'явилося нове завдання пройти процедуру лендінгу. То я була трохи в паніці, чи там, бува, ніхто нічого не наплутав 🤔 адресами тут у чаті ділилися раніше, але адміністрація їх видалили, щоб уникнути заспамлювання IRCC
-
Доброго дня Якщо діти навчалися в Україні до 6 класу, потім в Польщі закінчили школу (8 класів), то потрібно переклад тільки з Польщі про закінчення школи?
-
Точно пам'ятаю, що університет мав рівень акредитації 4