Імміграція до Манітоби
-
А якщо паспорт до кінця цього року ,,то не як не вийде ,зробити ВП ,на довший термін?
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка, якщо буде зміна роботи на етапі очікування номінації по swm, як швидко проходить процедура погодження? І я так розумію треба грубо кажучи у пʼятницю звільнитися і в понеділок вже бути на новій роботі, з таким же нодом і тіром , і цей процес затягнеться ще на пір року так як і на нового роботодавця треба буде відпрацювати як мінімум пів року? На поточній роботі я вже рік працюю, і 4 місяці очікування номінації…
-
А як би так влучно ще все підгадати?) Просто у нас в компанії, якщо звільнятися, то треба два тижні відпрацьовувати. І якщо буде декілька днів «простою» воно якось вплине? Дякую вам за відповідь 🤝
-
-
Ну ось і я за це.. наприклад я отримаю новий джоб офер, повідомлю своє керівництво що даю їм два тижні, побіжу строчити лист офіцеру, і він його наприклад не погодить за ці два тижні? А я вже маю виходити на нову роботу :(
-
Мені здається, Вам сказали про те, що ви маєте отримати джоб офер від нового роботодавця, тоді пишете до офіцера, чекаєте, поки він вам погодить новий джоб офер, тоді кажете на своїй старій роботі, що звільняєтесь, відпрацьовуєте 2 тижні і виходите на нову роботу. Тобто новий роботодавець має бути в курсі, що він буде чекати вас близько місяця
-
Вітаємо, Victoria! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ну так, ось і я за це. Мій колега нещодавно змінив роботу, і він як порядна людина відпрацював два тижні, і в новій компанії його чекали, бо це нормальна практика і всі це розуміють, але він вже має громадянство Канади, а тут приблизно місяць повинні чекати, поки я все погоджу. я думаю це мало кого влаштує 🙁 Читала у пошуку по чату що чоловік змінив роботу не дочекавшись відповіді офіцера, але без простою у днях. Але хотіла б ще може що від кого почути. У всякому випадку дякую за відповідь 🤝
-
Так, усіляке буває. Треба думати. Дякую за відгук!