Імміграція до Манітоби
-
Віза і перміти не зв'язані.
-
Підкажіть, чи потрібно подаватися на новий ворк перміт якщо прилетів в Канаду по sjtd і в ньому це вказано, але зараз я вже отримав закордонний паспорт, чи можна не змінювати?
-
Всім добрий вечір) Підкажіть будь ласка, не можемо знайти диплом чоловіка. Апликант я , не чоловік. Якщо не буде його перекладу диплома то не страшно? Це ніяк не впливає на мої бали ?
-
Ніяк. Просто правильно вкажіть його освіту. Немає диплому, то вказуєте тільки шкіл ну освіту, де є диплом і додаток
-
У вас немає диплому чи перекладу? Вибачте, не зрозуміло… якщо перекладу, то в чому проблема його зробити? А якщо диплому, то можна взяти витяг з реєстру, що він є і додати пояснення чому його немає (я так робила)
-
Скиньте будь ласка лінк де та аплікація для заповнення на новий ворк перміт?кабінет створила а аплікацію не можу зробити.дякую
-
Якщо немає диплома чоловіка то не страшно?
-
Всім доброї ночі . Можливо в групі є дівчата, які працюють по TEER 3 ( hairdresser) , та отримували ліцензію? Відпишіть будь-ласка, маю декілька запитань. Дякую наперед.
-
А якщо страшно, то що зробите?) Новий не підете отримувати, правда? Ви маєте підгрузити всі документи. Якщо його немає, беріть витяг і грузить його з поясненням. Що тут ще зробиш? Вже як є
-
Хотіла б перепитати деяку інформацію
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, в кого на федеральному етапі просили додатково вислати CV/resume. Якщо вам вже апрувнули аплікацію, ви надсилала тоді скани документів про освіту і довідки з місця роботи, чи лише саме резюме?
-
Прям у особистому кабінеті на головній сторінці
-
Подаємо аплікацію на новий дозвіл на роботу ще на три роки. Крок за кроком проходимо увесь процес разом. Ви отримаєте детальне пояснення, як відповісти на запитання, заповнити форму IMM5710, підготувати необхідні документи та подати аплікацію до IRCC (Міністерства Імміграції, Громадянства та Біженства). youtu.be/YNIjfELamL0
-
Вітаю! В мене віза за цією програмою відкрита до 25.12.2025. Я вірно розумію, що при прибутті до Канади до 31.03.2024 я маю до цього ж терміну подати заявку на продовження візи, і її мають продовжити до трьох років з моменту прибуття?
-
Мова про дозвіл на роботу, а не візу. Віза не дає вам право перебувати в Канаді
-
Доброї ночі! Підкажіть, будь ласка, за яким принципом наразі відбувається запис на отримання державних послуг у Вінніпезі? Не можу зловити ніяк вільне місце
-
Яка різниця при подовженні опен ворк перміт до 31 березня і після 31 березня? Чим саме буде відрізнятися процесс і результат для тих у кого зараз є діючий опен ворк перміт за програмою CUAET?
-
Доброї. Заходив перед світанком неділю поспіль. Піймав усі слоти, крім еміграційного офіцера. І не забудьте додати свою поштову скриньку, як піймаєте. Тоді всі актуальні слоти будуть "висіти" перед очима при кожному відвідуванні цього сайту та на пошту будуть приходити підтвердження та нагадування. Най щастить.
-
@Lours_75, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Вибачте, а скільки у Вас було балів по swm?Цікаво з яким рівнем проходять зараз по спецвибірці?
22 Jan 2023, 05:40
126795/231941
5 minutes ago