Імміграція до Манітоби
-
Я знаю 3 випадки із цього чату. 1) аплікант отримала запит на proof of funds після портал 1. Йшла по ЕЕ/SWO. Там більша сума грошей, тому напевне і просили надати довідки. 2) аплікант отримав eCoPR, але за 2 днів після того IRCC написала запит на кілька інших документів, типу неповні форми. Чи то глюк системи чи справді щось хотіли, не відомо, зараз переписується з ними. 3) після порталу 2 прийшов ще раз запит на довідку про несудимість на чоловіка. Щось захотів офіцер перевірити.
-
-
Вітаємо, Oleksandr Hotte! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Шановне панство ,може хто стикався з сітуацією замовили паспорти ще в листопаді в Едмонтоні і замовили DHL доставку, паспорти вже місяць як знаходяться в консульстві і не відправляють нам, на дзвінки и мейли не відповідають….порадьте що можно зробити,чи можуть мої друзі в Едмонтоні забрати паспорти?чи може є якись ще варіант?