Імміграція до Манітоби
-
ПР ні, до нього ще далеко. А на номінацію можна податись, якщо ваша професія належить до Teer 0,1,2,3 і ви йдете за напрямком SWM. Але без здачі тесту з мови у вас можете не бути необхідних балів. Для спецвибірки (SWO) мова обов'язкова. Після номінації подавайтесь на ПР.
-
Вам же вже відповіли, здається. Вони не зв'язані. Подавайтесь на номінацію, і паралельно на ворк перміт, коли його отримаєте, то додасте до заявки.
-
Залежить від роботи…
-
Через скільки часу можна подаватись на номінацію якщо teer 4? Delivery driver
-
Так, 6 місяців на одного.
-
5.2.2024
-
А якщо я робив на двох різних роботодавців але noc один той самий ? Все одно потрібно мінімум 6 місяців на одного?
-
вебформа одна
-
Як і всі інші професії, через 6 місяців роботи на одного роботодавця.
-
Якщо зробити новий паспорт, я вже не зможу податися на візу, тому що вона вже закрита, але чи зможу я просто додати свій новий паспорт, коли я вже на федеральному етапі, от це не ясно(
-
Закритих віз не буває. Ви можете податись на візу будь коли. Новий паспорт вкажете в заявці на ПР, якщо він вже буде. Здається, у вас якась плутанина з документами. Що і для чого.
-
Не допоможе і про таке в сусідній чат.
-
Добрий вечір. Хто знає, скажіть будь ласка: Для зменшення страхової суми за авто можна надати довідку з України про тривале безаварійне керування і відсутність штрафів. Яка установа дає таку довідку? Як отримати ? Дуже дякую.
-
Це в вас, статус змінився після чого?
-
Дякую, мені підказали
-
Чому плутанина?
-
Манітоба таке перестала робити.
-
Мені здається, ви плутаєте візу і ворк перміт.
-
Тю, то чого Ви тут пермітом переймаєтесь? Скоро ПР буде)))
-
І зараз, на федеральному етапі, був вже до запит документів, все відправили що вони хотіли, і тишина
22 Jan 2023, 05:40
126966/233946
44 minutes ago