Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Чекаю вже 3 тижні запит на біометрію після оплати, Сідней.Це ок?
-
Всім привіт, хто працював свампером на траку, який noc ви вказували на eoi?
-
Тримайтеся!!! 🙏🙏🙏
-
Чи правильно я розумію що на номінацію треба буде 2 вкладки робити Якщо вища освіта Одну на бакалавра другу на магістра ? Дякую
-
Добрий ранок. Підкажіть, можливо хто знає. Чоловік закінчив 9 класів школи, а через багато років здобув атестат загальної шкільної освіти екстерном(у 2020 році у віці 40 років). Як тепер вказати роки освіти при подачі на номінацію? Атестату за 9 клас не маємо( Дякую
-
Тоді додавайте, але може напишіть від себе і додайте ще невелике пояснення, щоб їм було зрозуміло все.
-
Просто це медична освіта Думаю це може мені бути+ Тому хочу додати
-
Теоретично, так. Я додавав школу, бакалавра і магістра. Думаю, їм цього достатньо.
-
Якщо є ще одна освіта але бали за неї не клеймлю можу її також додати?
-
Так. І ще одну про середню освіту.
-
For individuals eligible for Immigration Medical Examination (IME) coverage under the Interim Federal Health Program (IFHP), please bring one of the following documents: • Refugee Protection Claimant Document (RPCD) – IMM 1442 • The Interim Federal Health Certificate (IFHC) – IMM 5695 • Acknowledgement of Claim and Notice to Return for Interview (AOC) – IMM 5985 Підкажіть, а для тих хпо по CUAET, нічого з того не підходить ? За медогляд треба платити?