Імміграція до Манітоби
-
Це тільки кілька останніх вибірок. Так не буде завжди
-
О це вже цікаво
-
+ родич чи випускник.
-
Щодо Express Entry, то якщо ви можете кваліфікуватись, то створіть профіль. Провінція сама вас може звідти відібрати, якщо буде вказано Манітобу як destination
-
За SWM є відбір кожних два тижні. Відбираються люди з найвищою кількістю балів.
-
Ще раз вітаннячко. Питаннячко, якщо відібрали по пулу отмую повідомлення , скільки часу дається заповнити на федеральний етап та подати всі підтверджуючі документи? Чи потрібно приготувати всі документи вже на етапі провінційному. Дякую.
-
Але той факт що зараз я там і працюю не грає ролі? Вони не дадуть номінацію через те що я в експресс ентрі і вказав Манітобу, чи можуть видати на свій розсуд?
-
Щиро дякую.
-
60 днів
-
Після вибірки з пулу
-
Ок я зрозумів, але мене цікавить скільки часу я маю щоб податись на номінацію.
-
Після вибірки з пулу - подача на номінацію. Після отримання номінації (6+ місяців) - подача на ПР.
-
Ще раз вітаннячко. Питаннячко, якщо відібрали по пулу отмую повідомлення , скільки часу дається заповнити на федеральний етап та подати всі підтверджуючі документи? Чи потрібно приготувати всі документи вже на етапі провінційному. Дякую.
-
Дякую
-
Читайте bridging OWP
-
Доброї ночі! Таке питання, напевно хтось знає, якщо Manitoba вже схвалила кандидатуру при подачі на PR і наразі аплікація перебуває на федеральному розгляданні, але є можливість, що стечуть строки по візі та Work Permit. Чи можливо продовжити візу та Work Permit при умові що термін дії паспорту лише на 1,5 року довше, ніж строк візи, яка може закінчитися до моменту отримання PR? Тобто, чи можливо продовжити візу та Work Permit приблизно на 1,5 року, при умові перебуванні на федеральному розгляданні щодо PR?
-
Якщо я вірно зрозумів, bridge OWP - це мова йде про подовження Work Permit. Чи вірно я розумію, що для цього треба, щоб була дійсна віза? Але якщо віза та Work Permit закінчуються майже одночасно, то перш за все треба подовжити візу, а потім подавати заяву на bridge OWP, так? Чи можна подовжити візу, якщо ти знаходишся на федеральному розгляді?
-
Ні не закриють
-
Можть призупинити
-
Доброї ночі, вчора в Альберті зупинили прийом заявок по основній імміграційній програмі «AOS», чи можливо що спецвибірку для українців в Манітобі закриють??
22 Jan 2023, 05:40
127369/230361
16 minutes ago