Імміграція до Манітоби
-
Доброї ночі! Таке питання, напевно хтось знає, якщо Manitoba вже схвалила кандидатуру при подачі на PR і наразі аплікація перебуває на федеральному розгляданні, але є можливість, що стечуть строки по візі та Work Permit. Чи можливо продовжити візу та Work Permit при умові що термін дії паспорту лише на 1,5 року довше, ніж строк візи, яка може закінчитися до моменту отримання PR? Тобто, чи можливо продовжити візу та Work Permit приблизно на 1,5 року, при умові перебуванні на федеральному розгляданні щодо PR?
-
Якщо я вірно зрозумів, bridge OWP - це мова йде про подовження Work Permit. Чи вірно я розумію, що для цього треба, щоб була дійсна віза? Але якщо віза та Work Permit закінчуються майже одночасно, то перш за все треба подовжити візу, а потім подавати заяву на bridge OWP, так? Чи можна подовжити візу, якщо ти знаходишся на федеральному розгляді?
-
На нову візу можна податись, (якщо стара expired), хоть коли. Віза і перміт не пов'язані. Але чи є в тому смисл, якщо вже на федеральному етапі, і коли получите ПР, то ваша віза скасується. Якщо не плануєте виїжджати в цей період з Канади, то віза вам і не потрібна буде. Для перебування в Канаді вам потрібен перміт.
-
Усім доброї ночі, скажіть будь-ласка чи хтось знає коли у Вінніпег приїде консул .
-
Вітаємо, Ruslana S! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім привіт , маю запитання, якщо я маю стаж роботи 6 місяців як простим працівником і мене ставлять супервайзером . Чи маю право в такій ситуації подавати документи , як супервайзер, тобто без здачі англійського тесту ?? Чи ні ? Дякую . Чи потрібно пропрацювати саме пів року ,як супервайзер?
-
Доброго ранку! Поділіться лайфхаками як зловити запис на біометрію у Вінні? Чи виходило у когось? Вже записалась у Thunder Bay. Але не покидаю надій…. Може хтось щось знає?