Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт , маю запитання, якщо я маю стаж роботи 6 місяців як простим працівником і мене ставлять супервайзером . Чи маю право в такій ситуації подавати документи , як супервайзер, тобто без здачі англійського тесту ?? Чи ні ? Дякую . Чи потрібно пропрацювати саме пів року ,як супервайзер?
-
Доброго ранку! Поділіться лайфхаками як зловити запис на біометрію у Вінні? Чи виходило у когось? Вже записалась у Thunder Bay. Але не покидаю надій…. Може хтось щось знає?
-
Вітаємо, Vasya Boychuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я ловила безрезультатно 2 тижні, при тому мала запис в Вінніпезі 4 тижні наперед. Тому так і здала по запису та вирішили не витрачати $500 на виїзну здачу в thunder Bay
-
Є багато, хто з червня- липня чекають…
-
Кеш наскільки я знаю не пишуть. Якщо хочете їх вказати, покладіть на рахунок
-
В додатку треба зберігати statements
-
Кеш ніяк не підтвердити.
-
Привіт Підкажіть будь ласка адвоката по сімейних/еміграційних питаннях. Якщо я в Канаді без дозволу батька дитини. Дякую 🤓