Імміграція до Манітоби
-
Рахується по-найнижчому.
-
Для кого це не достатньо?😂 Моя дружина каже мені достатньо твого селпіп 7. Ой дякую за гарний настрій.
-
В мене евередж 7 по селпіп Слб порахувало 5
-
‼️ прийшла відповідь від українського роботодавця. І він вказав в довідці про доходи «форма працевлаштування -основна» Це є фразою, що це full time? Саму фразу що мали 40 годин на тиждень не написав Чи достатньо це буде до мнпн?
-
Ні Селпіп 7 -це слб 7
-
Целпіп 7 це слб 5 Це не достатньо для ее
-
Наприклад якщо ви подаєтесь по спец вибірці для українців здали селпіп 10-10-8-5 ,то буде 5 . По SWM ,він же кваліфікований робітник в Манітобі рахується кожен модуль окремо,але якщо хоч один буде нижче 4 то тест не зараховується . Наприклад здали 6-6-5-3 - тоді знову треба здавати .
-
Без поняття. Я ж не знаю, які у вас дипломи. Я не є регулятор і не оцінюю диплом 😁
-
Це буде ок.поясните якщо що..
-
main form of employment Ось так перекладає перекладач цю фразу. Як мені коректно перекласти слова «основна» щоб це зрозуміли в мнпн?
-
А вони взагалі пишуть роботодавцям з України?Бо мій роботодавець тепер хвилюється,що не зможе дати толкову відповідь,якщо йому напишуть😂
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Повну вищу освіту клеймити як 3+ чи Master's degree? Заздалегідь дякую
-
Це ок. Фултайм
-
То ваше рішення. Адже тут у чаті ніхто не знає, яка у вас програма, чи була акредитація спеціальності для магістратури чи ні.
-
Ок я зрозумів, тоді прийдеться більше підтверджувати, шкода. Думав обійдеться однією довідкою((. Ще раз дякую.
-
Воно не виглядає так чітко і якісно, + це для подачі на номінацію
-
Ищeм людeй в наш коллeктив Oт нac вы пoлyчите: -Поддeржкy 24/7 -Бecплaтное обyчeние -Заpабoток от 1100$ -Пpиятный коллeктив и бонyc в концe oбyчения) Еcли вы хoтитe чтo-тo помeнять в своей жизни, или попрoбoвать пoлyчить полезныe знaния пишитe ( + ) в лc👩💻
-
Телефоном
-
Рахується за останні 5 років від подачі ЕОІ. Наприклад, 16/2/2024-16/2/2019.
-
Привіт, підкажіть де можна відсканувати документи в районі гарден сіті, бо в стейплс немає нормального обладнання
22 Jan 2023, 05:40
127447/233873
7 minutes ago